ja mam jednak bardzo delikatny gust w kwestii kreski i choćby fabuła była genialna, czasem kreski nie da się znieść xDD Jedyne anime z tragiczną kreską, jakie obejrzałem do końca to było... Ai no Kusabi chyba xD
I don't know if I am a boy
I don't know if I am a girl
I don't know how I got mad
I don't think I should get back
Też jestem wybredna pod tym względem. Ale tak jak mówiłam, niektóre serie oglądałam szmat czasu temu, kiedy kreska nazywana dzisiaj brzydką, była genialna ;p
Ostatnio edytowany przez Khaazara (21-09-2012 19:13:16)
Can't learn to do something well?
Enjoy doing it poorly!
Adventure Time
Jak śmiesz uważasz że ta kreska jest koszmarna!?
Nie jestem pewna, ale to Gilgamesh... nie?
Śmiem tak twierdzić, bo naprawdę jest. Wystarczy spojrzeć na ten screen... Fabuła była miodzio, ale grafika przyprawia mnie o dreszcze xD" I nareszcie! Tak, to był Gilgamesh. Długo to zajęło ;p
Enjoy doing it poorly!
Adventure Time
echh, I tak to lubię xD
A czy ktoś zgadnie co to?
Adventure Time
grarr... Dobrze Khaazie :<
Następnym razem dam coś trudniejszego *evilsmile*
Kurna, czemu ja tego screena nie widziałem?... fff... wiem co to jest za anime, ale nie pamiętam jak się nazywało... xD To był jakiś Agent tak? xD Muszę przypominać sobie pełną nazwę?! xD
Adventure Time
Cher, tego to już nikt nie wie po za Khaazą xD
Uwaga, Cherry wysila MUSK.
.
.
.
.
.
Chyba jedyny agent, jaki mi się kojarzy dłużej niż agent, to w tej chwili Spy Kids, ale to film i Paranoia Agent... ale to chyba nie było to. xD
O Jezus, znam to badziewie... To o tej lasce, co wyszła z puszki z napojem? Wolałabym o tym zapomnieć... Akikan, czy jakoś tak?
Enjoy doing it poorly!
Właściwie, to ,,Versailles no Bara"/,,Rose of Versailles". ,,Lady Oscar" to tytuł bardzo alternatywny, ale niech będzie xd
A twój screen to chyba ,,Hanasakeru Seishounen", nie?
Enjoy doing it poorly!